Skoghagedesign og Permakultur, Del. 1 og 2, lørdag 16. oktober, kl 12–16

Praktisk info

Dato: 16.10.21

Tidspunkt: 12:00 - 16:00

Adresse: Grøumveien 229, 3176 Undrumsdal, Norge

Forening: Buskerud sopp- og nyttevekstforening

Region: Viken

Antall ledige plasser: 22

Pris fra: 600 kr

Ledere

Agnieszka Aasekjær

aasekjaer@gmail.com

Arrangementet er allerede ferdig

Skoghagedesign og Permakultur, lørdag 16. oktober

Kurs Del 1 og 2, lørdag 16. oktober, kl: 12-16. Holt Gård, Vestfold 

Vi har slått sammen kurset så det blir bare 1 dag, (=16. okt), og 4 timer.

Hvordan kan du designe en regenerativ hage som bugner med spiselige planter og nyttevekster men har lavt vedlikeholdt? En hage hvor naturen gjøre jobben og vi kan unngå luking, vanning, gjødsling & plantevernmiddel. Skoghagemetoden kan brukes om du har en liten hageflekk eller en hel gård! Bli kjent med spennende flerårige vekster som øker biodiversitet og smaker godt! Bli inspirert i hvordan vi kan skape små paradis med naturen som læremesteren!

Inneholder også en praktisk del om hvordan dyrke sopp utendørs i skoghagen på både tømmer og flis. Delen tar utgangspunkt i å etterligne hvordan naturen selv fungerer. Kursdeltakere fordyper seg i soppens rolle i skoghagen og får praktisk erfaring med dyrkeprosessen.

Kursleder:Jen McConachie, skoghagedesigner og kursholder gjennom Efferus, har Permakultur Design Certificate og jobber med permakultur diplom. Hun er en erfaren og begeistret kursholder! (www.efferus.no)

Dette er et kurs som består av to deler, slått sammen til én. Kursavgift for medlemmer kr. 600, og for ikke-medlemmer kr. 800. Påmelding innen 10.10.2021 sendes til Aga Aasekjær, aasekjaer@gmail.com eller i Kalenderen. Kursavgiften betales forskuddsvis til konto nr. 0532 37 00143 . For ytterligere informasjon: 99168030. eller se vår Facebookside: Buskerud sopp og nyttevekstforening. Kurset skjer i inspirerende omgivelsene på Holt Gård. https://www.holtgard.no/, hvor Efferus har skoghage, demonstrasjonshager og planteutsalg.

Max deltakere: 25.

Vi har forlenget påmeldingsfristen til 10. oktober pga Høstferien.

Det har vært problemer med å få meldt seg på via kalenderen, send i så fall påmelding på SMS til den ansvarlige for kurset i stedet.